Apicultura Karácsoni

Cu puterea naturii

Specialități locale

Ce puteți să obțineți din zonă!

Apicultura Karácsoni

Apicultura noastră se află la Eremitu, unde a treia generație de apicultori ne ocupăm de producerea mierii organice de calitate superioară, care corespunde normelor europene. Viziunea noastră este producerea de miere calitativ superioară, naturală și de încredere. Astfel mierea produsă de noi au calificative Ecocert și Naturland. În oferta noastră există atât miere de proveniență stabilită cât și miere amestecată.

service

Cei care apelează la noi pot cumpăra miere de salcâm, tei, poliflorã si chiar miere cremã de rapitã, sau de floarea-soarelui, care prin gustul si textura lor prezintă particularități excepționale. Din acestea provin specialități ca mierea cu ghimbir, propolis, măceșe etc. cu proprietăți curative sau mierea cu scorțișoară cu un gust deosebit. Mierea noastră poate fi ambalată și în ambalaje rustice, manufacturate împreunã cu specialitãti din cearã de albine (lumânãri, ornamente etc.) si cu cosmeticele noastre naturale (sãpun artizanal, sãruri de baie etc.) oferind ca si un cadou unic.

Ne puteți găsi la adresa: Eremitu Nr. 629

sau pe Facebook, Instagram: "Karácsoni Méhészet".

Telefon: 0743779958

0741230339

service

Plantele medicinale în zilele noastre moderne

„Arta de a vindeca vine din natură.”

(Paracelsus)

”Domnul lasă doctoria să crească din pământ.”

Farmaciu Lui este deschisă pentru noi toți...

Menirea noastră este prezentarea plantelor medicinale și a efectelor lor oamenilor din zilele noastre moderne.

Noi toți suntem responsabili pentru sănătatea noastră.

Nu departe de Sovata, pe malul Nirajului, la poaelele Bicheșului în localitatea Eremitu sarcina noastră este de a profita din comoriile naturale zonei noastre- plantele medicinale, știind că munții Bicheșului fiind o formațiune vulcanică care prin radiația ei înmulțește efectele benetice ale florei din jur.

service

Activitatea noastră cu plantele medicinale se bazează pe tradiții naturiste și pe literatura profesională.

Plantele medicinale noastre pe care le-am cultivat, le-am cules, și le-am prelucrat cu mare grijă și atenție:

păducel (Crategus monogyna), roiniță (Melissa officinalis), mentă (Mentha ssp), salvie (Salvia officinalis), gălbenele (Calendula officinalis), oregano (Origanum vulgare), coada șoricelului (Achillea millefonium), afine (Afinus nigra), tătăneasa (Symphytum officinale), urzică (Urtica dioica), soc (Sambucus nigra), salcâm (Robinia pseudacacia), sunătoare (Hypericum perforatum), lavandă (Lavandula officinales), vâsc alb (Viscum album).- se află în curs de extindere.

service

Să le folosim cu încredere și cu credință!

Produsele noastre pe bază de plante medicinale:

plante medicinale uscate pentru ceai, creme, tincturi, extracte de ulei, gem de păducel ”pentru inima ta”, siropuri din plante medicinale.

Toate acestea se găsesc la noi și în cutii naturiste chiar și pentru un cadou valoros.

Contact: Eremitu Nr.310, județul Mureș

Egészségedre! pagina de Facebook

Telefon: 0745271253, 0751500865

service

Ce îți oferim

Serviciile noastre